Македонија

5 ЛЕТЕРС во Македонија - GMP сертифициран

Нашиот објект за одгледување на растенија во Македонија опфаќа површина од 5.200 метри квадратни, со најсовремена технологија за одгледување растенија во затворени услови, изграден само со една единствена цел, да им го понудиме на светот најдобриот, рачно изработен канабис од сорти со највисок квалитет. Нашите практики за одгледување и искуство ги даваат најдобрите квалитети во нашиот производ во секоја жетва.

Нашиот објект во Македонија е GMP сертифициран со сопствена лабораторија со што со сигурност ќе се гарантира дека нашиот канабис за медицински цели е со највисок квалитет достапен насекаде во светот. Нашиот процес на растење е целосно органски што ни овозможува да ги понудиме најчистите лабораториски тестирани производи од канабис кои ги опслужуваат регионите во Велика Британија и ЕУ.