Ви нудиме само растенија со највисок квалитет, со широк спектар на нивоа на ТХЦ и ЦБД.

Свесни сме за влијанието кое нашиот бизнис може да го има врз животната средина.
Од таа причина, нашата компанија е посветена на следење на добрите практики за заштита на животната средина.


КОИ СЕ БЕНЕФИТИТЕ ОД УПОТРЕБАТА НА КАНАБИСОТ КАКО ЛЕК?Најновите студии укажуваат на тоа дека канабисот или некои одредени компоненти кои се содржани во него, имаат потенцијал за:

Забавување на процесот на проресија на Алцхајмеровата и Паркинсоновата болест

Редуцирање на бројот и намалување на интензитетот на епилептичните напади

Намалување на мускулните спазми кај лицата заболени од Мултиплекс склероза

Ги уништува или го намалува растот на канцерогените клетки

Доведува до намалување на анксиозноста и ги редуцира ноќните мори кај лица кои страдаат од пореметувања на Пост трауматски стрес

Го минимизира невролошкото оштетување на Рбетниот мозок и трауматските мозочни оштетувања