Производи и услуги

Ние нудиме само растенија од највисок квалитет со широк спектар на нивоа на ТХЦ и ЦБД. Нашата актуелна понуда вклучува цветови, масла и тинктури. Дозволете ни да ја снабдуваме вашата компанија со безбеден канабис за употреба во вашите прехранбени прзводи, концентрати, масла и многу повеќе.